ПАРАФЛОУ ОТВОРИ НОВ ЦЕНТРАЛЕН ОФИС В СОФИЯ

 

18 септември 2012 | 12:42 | TechNews.bg
 
 Работното пространство в Туинс център е организирано на принципа „open space"

Системният интегратор Парафлоу Комуникейшънс отвори новия си централен офис в София, разположен на три етажа с площ от над 1000 квадратни метра в един от модерните бизнес центрове на столицата - Туинс център, район Дианабад.

На партерния етаж се намира оторизираният сервизен център на HP и Brother, изграден съгласно изискванията на производителите. Под същия покрив място намират лабораториите по мрежови технологии, информационна сигурност и софтуерни решения, както и оптимизираните решения за печат, съобщиха от компанията.

Туинс център е проектиран като модерен тип офис пространство с много светлина и гъвкави интериорни решения. Работните места са организирани на принципа „оpen space”, като в същото време е запазено усещането за лично пространство и индивидуалност. Служителите разполагат с повече места за срещи с клиенти и конферетни зали, кътове за неформално общуване и градинки за отдих.

Парафлоу работи от 17 години на ИТ пазара в България. Сред успешните проекти на компанията са националната образователна мрежа на училищата, националната мрежа на държавната администрация, информационният център на НАП, комуникационната инфраструктура на няколко банки, сградната комуникационна инфраструктура в Бизнес парк София и др.

Системният интегратор си партнира с компании от ранга на Hewlett-Packard, Cisco Systems, Microsoft и др. Компанията има офиси на ключови локации в цялата страна като София, Варна, Бургас, Пловдив и Стара Загора.